Web hosting și înregistare domeniu

Site-uri web extrem de rapide, adresă de e-mail personalizată și backup-uri automate.
Înregistrare domenii și hosting dedicat de cea mai mare viteză.

Creare site-uri de prezentare începând cu 2499 Lei și Magazine online de la 4999 Lei, gata în doar 2 săptămini. Servicii complete de websign, SEO și marketing.

De ce Inacode?

Când alegi Inacode, nu angajezi doar un freelancer, ci ai un partener profesionist dedicat, alături de tine la fiecare pas. Succesul tău este prioritatea mea principală și garantez livrarea la timp, un site de prezentare de calitate și o soluție distinctă pentru brandul tău.

Ofer rezultate

Abordarea mea este centrată în jurul tău.
Nu există două afaceri la fel și de aceea îmi adaptez soluțiile pentru a se alinia perfect cu obiectivele tale. Fie că ai nevoie de hosting web rapid și sigur cauți să înregistrezi un domeniu web, am expertiza necesară pentru ca acestea să devină realitate.

Înțeleg importanța vitezei, a funcționalității și a unei experiențe de utilizator memorabile. Ofer hosting rapid și asistență în înregistrarea unui domeniu nousau transferul unui domeniu existent.

Web hosting

Site-uri web extrem de rapide, adresă de e-mail personalizată și backup-uri automate periodice.

Administrare site web

Înregistrare domenii web

Te pot ajuta să înregistrezi un domeniu nou sau să îți tranferi site-ul existent pe un domeniu nou. Ofer domenii .ro, .com sau orice alte extensii la prețuri accesibile.

Prețuri

Investiții accesibile pentru a vă dezvolta afacerea prin conversia utilizatorilor în clienți

Web hosting

preț lunar începând cu

29 Lei

Domeniu web

preț anual începând cu

99 Lei

Alte servicii

la prețuri accesibile

Cere ofertă

Întrebări frecvente

Răspunsuri la cele mai întâlnite nelămuriri

Web hosting reprezintă serviciul prin care un site web este stocat și accesibil online. Un furnizor de servicii de web hosting pune la dispoziție spațiu pe serverele sale pentru a găzdui fișierele și datele asociate unui site web, permițând astfel ca acesta să fie accesat de către utilizatori pe internet.

 • Gazduire partajată (Shared Hosting): Multiple site-uri împart același server.
 • Servere virtuale private (Virtual Private Servers – VPS): Un server este împărțit în mai multe mașini virtuale, oferind un grad mai mare de control comparativ cu gazduirea partajată.
 • Gazduire dedicată (Dedicated Hosting): Un întreg server este dedicat unui singur site.
 • Gazduire cloud (Cloud Hosting): Resursele sunt distribuite pe mai multe servere, oferind scalabilitate și redundanță.
 • Gazduire WordPress: Optimizată special pentru site-urile construite pe platforma WordPress.

Alegerea unui serviciu de web hosting depinde de nevoile specifice ale site-ului tău, cum ar fi nivelul de trafic, resursele necesare și gradul de control dorit. Este important să alegi un furnizor de servicii de încredere pentru a asigura o funcționare stabilă și securizată a site-ului tău.

Site-urile construite de Inacode sunt găzduire preponderent pe gazduire.net, care oferă prețuri accesibile la viteze foarte mari, și un uptime excelent. Putem folosi orice provider de hosting preferi, în urma unui consult personalizat.

Putem alege împreună un pachet de găzduire adaptat nevoilor tale, în urma unui audit personalizat. Contactează-mă pentru a obține consultanță gratuită!

Un domeniu web este o denumire unică și ușor de recunoscut asociată cu adresa unui site web pe internet. Domeniul reprezintă adresa pe care oamenii o introduc în browser pentru a accesa un anumit site web. De exemplu, în adresa „www.domeniu.ro/contact”, „domeniu.ro” este domeniul.

 • Simplu și ușor de reținut: Alege un nume memorabil
 • Relevant: Reflectă conținutul sau scopul site-ului tău în numel
 • Concis: Evită cuvinte lungi sau complicate.
 • Extensie potrivită: Optează pentru o extensie de domeniu potrivită, cum ar fi .com sau .ro
 • Evită mărcile înregistrate: Evită folosirea numelor existente
 • Testează disponibilitatea: Nu poți alege un domeniu existent
 • Durabil și relevant: Gândește-te viitor și relevanță pe termen lung

Desigur! Putem verifica data de expirare a domeniului și vom construi sau transfera site-ul dorit pe acesta.

Da, ofer servicii de transferare a site-urilor și adreselor tale de mail într-un scurt timp, pentru a asigura că nu pierzi accesul la datele tale.

Domeniile .ro sunt înregistrare prin portalul oficial românesc rotld, dar pot fi înregistrare la alegere prin orice provider de hosting. Pentru domeniile internaționale putem folosi GoDaddy, Dreamhost sau orice provider autorizat care oferă un raport bun calitate / durată de înregistrare.

Un nameserver este un server specializat care face parte din infrastructura sistemului de nume de domenii (DNS). Funcția principală a nameserver-ului este de a traduce numele de domeniu (cum ar fi www.example.com) în adresele IP corespunzătoare, care sunt necesare pentru a identifica și localiza un anumit server pe internet.

Procesul este următorul:

 • Cerere DNS: Când introduci o adresă web în browser, computerul tău trimite o cerere DNS către un nameserver.
 • Resolving DNS: Nameserver-ul are rolul de a furniza adresa IP corespunzătoare numelui de domeniu cerut. Acest proces se numește „resolving DNS.”
 • Conectare la Server: Cu adresa IP obținută, computerul tău se poate conecta la serverul web asociat acelui nume de domeniu.

Ce spun clienții

Părerile clienților mei despre proiectele finalizate

Adrian Iorga
Adrian Iorga
4 Decembrie 2023
Am colaborat cu Inacode pentru doua site-uri. Foarte mulțumit de calitatea serviciilor, informațiilor primite și disponibilitate. Recomand oricând, fără ezitare Inacode.
Antonio Cristian
Antonio Cristian
26 Noiembrie 2023
Foarte profesional și foarte înțelegător 🤜🤛🙏
Alina Iliescu
Alina Iliescu
26 Noiembrie 2023
Recomand cu căldură serviciile webdesignerului Zmin pentru crearea site-ului meu. Am fost extrem de mulțumita de rezultatul final și de profesionalismul său în abordarea proiectului meu. De la început, webdesignerul Zmin a fost foarte atent la cerințele mele și a reușit să le transforme într-un design modern și atrăgător. A fost mereu deschis la sugestii și a reușit să integreze toate elementele pe care le-am dorit în site-ul meu. De asemenea, am fost impresionata de abilitățile sale tehnice și de cunoștințele sale în domeniul webdesign-ului. Site-ul creat de el este foarte bine structurat, ușor de navigat și se încarcă bine. De asemenea, a reușit să integreze toate funcționalitățile de care aveam nevoie, cum ar fi pagina de evenimente de unde se pot achizitiona bilete. Pe lângă calitatea serviciilor sale, webdesignerul Zmin a fost și foarte prompt în comunicare și în respectarea termenelor de livrare. A fost mereu disponibil pentru a răspunde la întrebările mele și a făcut modificările solicitate in cel mai scurt timp. În concluzie, recomand cu încredere serviciile webdesignerului Zmin pentru oricine are nevoie de un site profesional și atrăgător. Sunt foarte mulțumita de colaborarea noastră și cu siguranță voi apela din nou la serviciile sale în viitor. Il recomand cu drag tuturor celor care aveti nevoie de un site bine realizat. Multumesc Zmin pentru dedicare si profesionalism.
Teodora Bucur
Teodora Bucur
22 Noiembrie 2023
Multumesc pentru ajutorul oferit in lansarea site-ului www.kayaholistic.ro! Am avut o experienta minunata lucrand cu Inacode Web, realizand un site care sa indeplineasca toate nevoile business-ului nostru, intr-un timp foarte foarte scurt!
Gabriela Sandu
Gabriela Sandu
15 Noiembrie 2023
I had my webside done by Inacode and I can say their work is amazing! I’m very pleased with the results, my website never had any issues and works perfectly fine. Thank you!
Paul Nastase
Paul Nastase
18 Septembrie 2023
Mulțumim! Servicii de calitate superioară! Site-ul arată bine și este stabil. Recomand!
Scroll to Top