Despre mine​

Sunt un pasionat de IT, cu experiență de consultanță și asigurare a calității, am lucrat la nivel internațional cu clienți atât mari, cât și mici.
Sunt freelancer de servicii web moderne, întreținere și suport la cel mai înalt standard fără compromisuri.

Ofer rezultate

Abordarea mea este centrată în jurul tău.
Nu există două afaceri la fel și de aceea îmi adaptez soluțiile pentru a se alinia perfect cu obiectivele tale. Fie că îți imaginezi un web site de prezentare atrăgător sau o platformă robustă de comerț electronic, am expertiza necesară pentru ca acestea să devină realitate.

Înțeleg importanța vitezei, a funcționalității și a unei experiențe de utilizator memorabile. Un site de prezentare web Inacode nu arată doar bine, ci sunt optimizate pentru a performa și converti vizitatorii în clienți, lăsând o impresie pozitivă și de durată.

Developer cu pasiune

În cei peste 15 ani de experiență am dobândit o înțelegere profundă a cerințelor clienților, lucrând în diferite domenii ale web designului (front-end development, promovare, email marketing) în cadrul mai multor companii. Având mutiple proiecte finalizate în portofoliul meu, îți ofer cele mai bune soluții pentru nevoile afacerii tale.

Sunt pasionat de IT, cu experiență de consultanță și asigurare a calității, am lucrat la nivel internațional cu clienți atât mari, cât și mici. Sunt freelancer de servicii web moderne, întreținere și suport la cel mai înalt standard fără compromisuri.
Mă poți găsi în București, România.

Sunt expert în Web Design, Web Development și Suport IT

Am început incursiunea în mediul IT încă din 1996, odată cu apariția internetului în România, interacționând cu mediul online.

Primul meu site a intrat în funcțiune în 2004. De atunci, portofoliul meu a crescut considerabil, împreună cu abilitățile mele.

WordPress și WooCommerce
SEO și Marketing
Design Grafic
Typescript & React​

Întrebări frecvente

Răspunsuri la cele mai întâlnite nelămuriri

Ofer transparență deplină și fără compromisuri în furnizarea de soluții.
Pot veni cu soluții specifice pe termen lung și vă pot oferi un produs la standard înalt care să mă recomande în continuare. A fi freelancer înseamnă, de asemenea, că satisfacția ta este prioritatea mea principală, deoarece fiecare client este important. Mă implic pe deplin și țin la fiecare proiect.

Pot oferi o gamă largă de opțiuni, de la site-uri de prezentare pentru servicii, magazine online online, soluții pentru restaurante cu modul de livrare, portaluri pentru ospitalitate cu modul de rezervări, site de anunțuri etc.

Un site web durează de obicei aproximativ 1-2 săptămâni, magazinele electronice durează puțin mai mult. Durata proiectului depinde de complexitatea acestuia, de numărul de pagini/produse și de cât de repede primesc informațiile solicitate de la tine.
Există un formular rapid pe care îl poți folosi pentru a accelera procesul.

Tipic sunt necesare de obicei informațiile despre companie, o pagină „despre noi”, fotografii ale produselor, detalii de contact, termeni și condiții etc. Vă pot oferi, de asemenea, asistență prin generarea de conținut bazată pe inteligență artificială.
Există un formular rapid pe care îl puteți folosi pentru a introduce majoritatea detaliilor.

După ce analizăm nevoile, vom alege împreună un template (șablon) și modulele necesare. Apoi vă voi începe lucrul la site-ul web și voi continua să implementez conținutul pe care l-ați furnizat.
După aceea, voi aștepta feedbackul dvs. inițial cu privire la modificările majore pe care le doriți, apoi o a doua revizuire pentru orice alte modificări minore. În cele din urmă, odată ce totul este la locul său, site-ul va fi live.

Prețurile încep de la 2499 Lei pentru pagini de prezentare, 2499 Lei pentru site-uri web și 4999 Lei pentru magazinele online. Acestea pot fi mai mari dacă includ conținut suplimentar, teme personalizate, plugin-uri premium, studii de piață și strategie. De asemenea, poți plăti un abonament lunar sau o taxă orară pentru servicii suplimentare. Vă rugăm să consultați pagina de prețuri pentru detalii complete.

După stabilirea tuturor detaliilor, putem semna un contract dacă este necesar și puteți plăti jumătate din preț în avans și restul de 50% la lansarea site-urilor.
Taxele de găzduire și întreținere sunt plătite lunar. Celelalte servicii sunt plăți unice.

Da, putem semna un contract dacă este necesar și vă voi trimite prin e-mail factura de avans pentru a putea începe să lucrez pe site-ul dvs.
Ofer transparenta totala in ceea ce privește ce este inclus in pachet si care servicii sunt extra.

Nu îți face griji, voi oferi asistență completă și chiar instruire despre cum să utilizezi noul tău site web. Putem comunica, de asemenea, prin aplicații de mesagerie online, inclusiv cu partajarea ecranului.
Interfața de administrare este ușor de gestionat și te voi ghida prin întregul proces și vă pot răspunde la întrebări.

Companii partenere

Câteva organizații în cadrul cărora am colaborat

Ce spun clienții

Părerile clienților despre proiectele finalizate

Adrian Iorga
Adrian Iorga
4 Decembrie 2023
Am colaborat cu Inacode pentru doua site-uri. Foarte mulțumit de calitatea serviciilor, informațiilor primite și disponibilitate. Recomand oricând, fără ezitare Inacode.
Antonio Cristian
Antonio Cristian
26 Noiembrie 2023
Foarte profesional și foarte înțelegător 🤜🤛🙏
Alina Iliescu
Alina Iliescu
26 Noiembrie 2023
Recomand cu căldură serviciile webdesignerului Zmin pentru crearea site-ului meu. Am fost extrem de mulțumita de rezultatul final și de profesionalismul său în abordarea proiectului meu.De la început, webdesignerul Zmin a fost foarte atent la cerințele mele și a reușit să le transforme într-un design modern și atrăgător. A fost mereu deschis la sugestii și a reușit să integreze toate elementele pe care le-am dorit în site-ul meu.De asemenea, am fost impresionata de abilitățile sale tehnice și de cunoștințele sale în domeniul webdesign-ului. Site-ul creat de el este foarte bine structurat, ușor de navigat și se încarcă bine. De asemenea, a reușit să integreze toate funcționalitățile de care aveam nevoie, cum ar fi pagina de evenimente de unde se pot achizitiona bilete.Pe lângă calitatea serviciilor sale, webdesignerul Zmin a fost și foarte prompt în comunicare și în respectarea termenelor de livrare. A fost mereu disponibil pentru a răspunde la întrebările mele și a făcut modificările solicitate in cel mai scurt timp.În concluzie, recomand cu încredere serviciile webdesignerului Zmin pentru oricine are nevoie de un site profesional și atrăgător. Sunt foarte mulțumita de colaborarea noastră și cu siguranță voi apela din nou la serviciile sale în viitor.Il recomand cu drag tuturor celor care aveti nevoie de un site bine realizat. Multumesc Zmin pentru dedicare si profesionalism.
Teodora Bucur
Teodora Bucur
22 Noiembrie 2023
Multumesc pentru ajutorul oferit in lansarea site-ului www.kayaholistic.ro! Am avut o experienta minunata lucrand cu Inacode Web, realizand un site care sa indeplineasca toate nevoile business-ului nostru, intr-un timp foarte foarte scurt!
Gabriela Sandu
Gabriela Sandu
15 Noiembrie 2023
I had my webside done by Inacode and I can say their work is amazing! I’m very pleased with the results, my website never had any issues and works perfectly fine. Thank you!
Paul Nastase
Paul Nastase
18 Septembrie 2023
Mulțumim! Servicii de calitate superioară! Site-ul arată bine și este stabil. Recomand!
Scroll to Top