Despre mine​

Sunt un pasionat de IT, cu experiență de consultanță și asigurare a calității, am lucrat la nivel internațional cu clienți atât mari, cât și mici.
Sunt freelancer de servicii web moderne, întreținere și suport la cel mai înalt standard fără compromisuri.

Developer cu pasiune

Sunt pasionat de IT, cu experiență de consultanță și asigurare a calității, am lucrat la nivel internațional cu clienți atât mari, cât și mici. Sunt freelancer de servicii web moderne, întreținere și suport la cel mai înalt standard fără compromisuri.

De-a lungul anilor de experiență în design web, am stăpânit abilitățile de înțelegere a cerințelor clienților. Am lucrat cu companii din diferite nișe, oferind soluții unice.

Am experiență în diferite domenii ale designului web, cum ar fi front-end development, lading pages, email marketing și aplicații mobile. Cu diverse proiecte live în portofoliul meu, vă pot ajuta cu cele mai bune idei posibile pentru viziunea și nevoile dvs. de afaceri.
Mă poți găsi în București, România.

Sunt expert în Web Design, Web Development și Suport IT

Am început incursiunea în mediul IT încă din 1996, odată cu apariția internetului în România, interacționând cu mediul online.

Primul meu site a intrat în funcțiune în 2004. De atunci, portofoliul meu a crescut considerabil, împreună cu abilitățile mele.

WordPress
WooCommerce
SEO și Email Marketing
Design Grafic

Întrebări frecvente

Răspunsuri la cele mai întâlnite nelămuriri

Ofer transparență deplină și fără compromisuri în furnizarea de soluții.
Pot veni cu soluții specifice pe termen lung și vă pot oferi un produs la standard înalt care să mă recomande în continuare.
A fi freelancer înseamnă, de asemenea, că satisfacția ta este prioritatea mea principală, deoarece fiecare client este important. Mă implic pe deplin și țin la fiecare proiect.

Pot oferi o gamă largă de opțiuni, de la site-uri de prezentare pentru servicii, magazine online online, soluții pentru restaurante cu modul de livrare, portaluri pentru ospitalitate cu modul de rezervări, site de anunțuri etc.

Un site web durează de obicei aproximativ 1-2 săptămâni, magazinele electronice durează puțin mai mult. Durata proiectului depinde de complexitatea acestuia, de numărul de pagini/produse și de cât de repede primesc informațiile solicitate de la tine.
Există un formular rapid pe care îl poți folosi pentru a accelera procesul.

Tipic sunt necesare de obicei informațiile despre companie, o pagină „despre noi”, fotografii ale produselor, detalii de contact, termeni și condiții etc. Vă pot oferi, de asemenea, asistență prin generarea de conținut bazată pe inteligență artificială.
Există un formular rapid pe care îl puteți folosi pentru a introduce majoritatea detaliilor.

După ce analizăm nevoile, vom alege împreună un template (șablon) și modulele necesare. Apoi vă voi începe lucrul la site-ul web și voi continua să implementez conținutul pe care l-ați furnizat.
După aceea, voi aștepta feedbackul dvs. inițial cu privire la modificările majore pe care le doriți, apoi o a doua revizuire pentru orice alte modificări minore. În cele din urmă, odată ce totul este la locul său, site-ul va fi live.

Prețurile încep de la 2499 Lei pentru site-uri web și 4999 Lei pentru magazinele online. Acestea pot fi mai mari dacă includ conținut suplimentar, teme personalizate, plugin-uri premium, studii de piață și strategie.
De asemenea, puteți plăti un abonament lunar sau o taxă orară pentru servicii suplimentare.
Vă rugăm să consultați pagina de prețuri pentru detalii complete.

După stabilirea tuturor detaliilor, putem semna un contract dacă este necesar și puteți plăti jumătate din preț în avans și restul de 50% la lansarea site-urilor.
Taxele de găzduire și întreținere sunt plătite lunar. Celelalte servicii sunt plăți unice.

Da, putem semna un contract dacă este necesar și vă voi trimite prin e-mail factura de avans pentru a putea începe să lucrez pe site-ul dvs.
Ofer transparenta totala in ceea ce privește ce este inclus in pachet si care servicii sunt extra.

Nu îți face griji, voi oferi asistență completă și chiar instruire despre cum să utilizezi noul tău site web. Putem comunica, de asemenea, prin aplicații de mesagerie online, inclusiv cu partajarea ecranului.
Interfața de administrare este ușor de gestionat și te voi ghida prin întregul proces și vă pot răspunde la întrebări.

Clienți

Here are the companies I’ve worked with

Ce spun clienții

Iată câteva păreri despre proiectele finalizate

Constantin este cineva pe care l-am folosit acum de două ori pentru a construi și proiecta două site-uri web în ultimii câțiva ani. Atât serviciile oferite, cât și produsul finit au fost la un standard ridicat, în plus orice nelămuriri au fost rezolvate rapid. As recomanda oricui

Tom, Resonant Frequency

Când site-ul nostru vechi arăta monoton, Constantin a intervenit și l-a făcut fabulos. El a ascultat cu adevărat și a înțeles exact ce ne doream – a făcut totul fresh, captivant și totuși ușor de navigat. Într-adevăr, a făcut eforturi suplimentare pentru a ne înțelege vibe-ul, a ne îndeplini nevoile și, totuși, a păstrat lucrurile simple!

Flava, Rude FM

Sunt foarte mulțumit de serviciile oferite de pentru crearea site-ului nostru de panouri solare. Constantin a reușit să creeze o platformă online ușor de navigat și atractivă vizual, care reflectă perfect valorile noastre și ofertele noastre de produse. Colaborarea a fost excelentă, iar rezultatul final este un site modern și bine optimizat. Recomand cu încredere!

Paul, Voltgrid

Contact

Hai să construim lucruri mărețe împreună.

Spune-mi ce ai nevoie
Trimite mesaj
Dacă nu vrei să aștepți, mă poți contacta direct prin una din următoarele opțiuni:
Scroll to Top