Creare magazin online

Vinde-ți produsele ușor și eficient și găsește clienți online!
Crează unui magazin online care să îți reprezinte perfect afacerea. 

Creare e-shop

La Inacode, specialitatea noastră este crearea de magazine online care ajuta afacerea ta să se facă cunoscută și să atragă clienți noi. Un e-shop de calitate este o investiție în imaginea și succesul dvs. pe internet.

Creare magazin online

Avantaje

Toate pachetele magazin online includ:

Durata realizare: 15 – 30 zile

Servicii conexe

În ziua de azi, un magazin online reprezintă un element esențial al oricărei afaceri și oferă multiple avantaje în promovarea și succesul pe internet. Inacode este aici pentru a te ajuta să îți dezvoltți prezența pe internet și să atragi noi clienți. Contactează-mă pentru a discuta despre cum te pot ajuta să-ți atingi obiectivele online.

Prețuri

Investiții accesibile pentru vânzări online și fidelizarea clienților

Magazin standard

de la

4.999 Lei

Magazin avansat

de la

9.999 Lei

Alte servicii

la prețuri accesibile

Cere ofertă

Creare magazin online, pas cu pas

1. Consultanță
 • Stabilim tipului de e-shop conform cerințele tale
 • Alegem domeniul și găzduirea wen
 • Stabilim împreună prețul și îți estimez timpul de predare
 • Întocmim un contract și efectuezi plata unui avans de 50%
2. Realizarea magazinului online
 • Furnizezi materialele necesare pentru conținut (texte, imagini) și lista de produse a magazinului
 • Creez așezarea în pagină a magazinului
 • Construiesc efectiv magazinul  în conformitate cu bunele practici web
 • Optimizez SEO înscriu magazinul motoarele de căutare
 • Testarea amănunțită site-ului
3. Lansare
 • Pre-vizualizezi noul tău magazin online
 • Lansăm oficial magazinul online
 • Verific indexarea pe Google
 • Integrăm rețelele sociale
 • Urmărim traficul si efectuez ajustările
 • Ești gata să vinzi!

Întrebări frecvente

Răspunsuri la cele mai întâlnite nelămuriri

Ofer transparență deplină și fără compromisuri în furnizarea de soluții.
Pot veni cu soluții specifice pe termen lung și vă pot oferi un produs la standard înalt care să mă recomande în continuare.
A fi freelancer înseamnă, de asemenea, că satisfacția ta este prioritatea mea principală, deoarece fiecare client este important. Mă implic pe deplin și țin la fiecare proiect.

Ofer o gamă largă de opțiuni, de la site-uri de prezentare pentru servicii, magazine online online, soluții pentru restaurante cu modul de livrare, portal pentru cazări sau servicii cu modul de rezervări, site de anunțuri etc.

Un site web durează de obicei aproximativ 1-2 săptămâni, magazinele electronice durează puțin mai mult. Durata proiectului depinde de complexitatea acestuia, de numărul de pagini/produse și de cât de repede primesc informațiile solicitate de la tine.
Există un formular rapid pe care îl poți folosi pentru a accelera procesul.

Tipic sunt necesare de obicei informațiile despre companie, o pagină „despre noi”, fotografii ale produselor, detalii de contact, termeni și condiții etc. Îți pot oferi de asemenea asistență prin generarea de conținut prin inteligență artificială.
Există un formular rapid pe care îl poți folosi pentru a introduce majoritatea detaliilor.

După ce analizăm nevoile tale, alege împreună un template (șablon) și modulele necesare. Apoi voi începe lucrul la site-ul web și voi continua să implementez conținutul pe care l-ai furnizat.
După aceea, voi aștepta feedbackul tău inițial cu privire la modificările majore pe care le dorești, apoi o a doua revizuire pentru orice alte modificări minore. În cele din urmă, odată ce totul este la locul său, site-ul va fi lansat live.

Prețurile încep de la 2499 Lei pentru site-uri web și 4999 Lei pentru magazinele online. Acestea pot fi mai mari dacă includ conținut suplimentar, teme personalizate, plugin-uri premium, studii de piață și strategie.
De asemenea, poți plăti un abonament lunar sau o taxă orară pentru servicii suplimentare.
Te rog să consulți pagina de servicii pentru oferta de prețuri detaliată complet.

După stabilirea tuturor detaliilor, putem semna un contract dacă este necesar, după care vei achita jumătate din preț în avans și restul de 50% la lansarea site-ului.
Taxele de găzduire și întreținere sunt plătite lunar. Celelalte servicii sunt plăți unice.

Da, putem semna un contract dacă este necesar și îți voi trimite prin e-mail factura de avans pentru a putea începe să lucrez la site-ul tău.
Ofer transparență totală in ceea ce privește ce este inclus in pachet și care servicii sunt extra.

Site-urile sunt create pe platforma WordPress cu modul WooCommerce pentru magazinele online, sau personalizate, în funcție de necesitățile proiectului și cerințele clientului. Preluăm și site-uri create pe diverse alte platforme, inclusiv Drupal, Joomla, Shopify, Merchant Pro, OpenCart, Prestashop etc.

Nu îți face griji, voi oferi asistență completă și chiar instruire despre cum să utilizezi noul tău site web. Putem comunica, de asemenea, prin aplicații de mesagerie online, inclusiv cu partajarea ecranului.
Interfața de administrare este ușor de gestionat și te voi ghida prin întregul proces și vă pot răspunde la întrebări.

Site-uri web finalizate

Câteva din cele mai noi proiecte

Ce spun clienții

Iată câteva păreri despre proiectele finalizate
Adrian Iorga
Adrian Iorga
4 Decembrie 2023
Am colaborat cu Inacode pentru doua site-uri. Foarte mulțumit de calitatea serviciilor, informațiilor primite și disponibilitate. Recomand oricând, fără ezitare Inacode.
Antonio Cristian
Antonio Cristian
26 Noiembrie 2023
Foarte profesional și foarte înțelegător 🤜🤛🙏
Alina Iliescu
Alina Iliescu
26 Noiembrie 2023
Recomand cu căldură serviciile webdesignerului Zmin pentru crearea site-ului meu. Am fost extrem de mulțumita de rezultatul final și de profesionalismul său în abordarea proiectului meu. De la început, webdesignerul Zmin a fost foarte atent la cerințele mele și a reușit să le transforme într-un design modern și atrăgător. A fost mereu deschis la sugestii și a reușit să integreze toate elementele pe care le-am dorit în site-ul meu. De asemenea, am fost impresionata de abilitățile sale tehnice și de cunoștințele sale în domeniul webdesign-ului. Site-ul creat de el este foarte bine structurat, ușor de navigat și se încarcă bine. De asemenea, a reușit să integreze toate funcționalitățile de care aveam nevoie, cum ar fi pagina de evenimente de unde se pot achizitiona bilete. Pe lângă calitatea serviciilor sale, webdesignerul Zmin a fost și foarte prompt în comunicare și în respectarea termenelor de livrare. A fost mereu disponibil pentru a răspunde la întrebările mele și a făcut modificările solicitate in cel mai scurt timp. În concluzie, recomand cu încredere serviciile webdesignerului Zmin pentru oricine are nevoie de un site profesional și atrăgător. Sunt foarte mulțumita de colaborarea noastră și cu siguranță voi apela din nou la serviciile sale în viitor. Il recomand cu drag tuturor celor care aveti nevoie de un site bine realizat. Multumesc Zmin pentru dedicare si profesionalism.
Teodora Bucur
Teodora Bucur
22 Noiembrie 2023
Multumesc pentru ajutorul oferit in lansarea site-ului www.kayaholistic.ro! Am avut o experienta minunata lucrand cu Inacode Web, realizand un site care sa indeplineasca toate nevoile business-ului nostru, intr-un timp foarte foarte scurt!
Gabriela Sandu
Gabriela Sandu
15 Noiembrie 2023
I had my webside done by Inacode and I can say their work is amazing! I’m very pleased with the results, my website never had any issues and works perfectly fine. Thank you!
Paul Nastase
Paul Nastase
18 Septembrie 2023
Mulțumim! Servicii de calitate superioară! Site-ul arată bine și este stabil. Recomand!
Scroll to Top