Administrare site și mentenanță

Soluții profesionale de administrare site web sau magazin online.
Abonament mentenanță.

Mentenanță

Pentru funcționarea optimă și securitatea site-ului tău, îți ofer pachetul de mentenanță web. Acest abonament se concentrează pe aspectele tehnice: actualizări constante, backup-uri periodice și monitorizare atentă pentru a preveni eventualele probleme.
Asigură clienților tăi o experiență online fără griji și lasă aspectele tehnice în mâinile unui expert de încredere, să te poți concentra pe dezolvarea afacerii tale.

Mentenanță web
Administrare site web

Administrare site

Pachetul de administrare site web vizează întreținerea și îmbunătățirea constantă a prezenței online a afacerii tale. Acesta include crearea de conținut, administrarea produselor, verificări seo și multe altele.
Cu un site actualizat și optimizat, vei face o impresie pozitivă asupra vizitatorilor și vei maximiza șansele de a atrage potențiali clienți.

Servicii - Mentenanta web

Avantaje

Asigură funcționarea optimă cu un abonament

Prin serviciile de mentenanță și administrare a site-ului, oferi clienților tăi un parteneriat eficient. Îți asigur continuitate, securitate și adaptabilitate într-un mediu online dinamic.

Cheia succesului tău

Aceste servicii nu doar asigură funcționalitatea corectă a site-ului tău, ci aduc și beneficii semnificative: securitatea, viteza și optimizarea pentru motoarele de căutare contribuind la o prezență online competitivă și actualizată.

Prin externalizarea administrării site-ului tău economisești timp și bani. Apelează acum la o soluție strategică cu avantaje esențiale, prin securitatea datelor, optimizarea SEO și suportul continuu al unui expert în web development.

Prețuri

Investiții accesibile pentru a iți menține prezență online în siguranță

Mentenanță

abonament lunar la doar

200 Lei

Administrare site

abonament lunar la doar

300 Lei

Alte servicii

la prețuri accesibile

200 Lei / oră

Ce spun clienții

Părerile clienților mei despre proiectele finalizate

Adrian Iorga
Adrian Iorga
4 Decembrie 2023
Am colaborat cu Inacode pentru doua site-uri. Foarte mulțumit de calitatea serviciilor, informațiilor primite și disponibilitate. Recomand oricând, fără ezitare Inacode.
Antonio Cristian
Antonio Cristian
26 Noiembrie 2023
Foarte profesional și foarte înțelegător 🤜🤛🙏
Alina Iliescu
Alina Iliescu
26 Noiembrie 2023
Recomand cu căldură serviciile webdesignerului Zmin pentru crearea site-ului meu. Am fost extrem de mulțumita de rezultatul final și de profesionalismul său în abordarea proiectului meu. De la început, webdesignerul Zmin a fost foarte atent la cerințele mele și a reușit să le transforme într-un design modern și atrăgător. A fost mereu deschis la sugestii și a reușit să integreze toate elementele pe care le-am dorit în site-ul meu. De asemenea, am fost impresionata de abilitățile sale tehnice și de cunoștințele sale în domeniul webdesign-ului. Site-ul creat de el este foarte bine structurat, ușor de navigat și se încarcă bine. De asemenea, a reușit să integreze toate funcționalitățile de care aveam nevoie, cum ar fi pagina de evenimente de unde se pot achizitiona bilete. Pe lângă calitatea serviciilor sale, webdesignerul Zmin a fost și foarte prompt în comunicare și în respectarea termenelor de livrare. A fost mereu disponibil pentru a răspunde la întrebările mele și a făcut modificările solicitate in cel mai scurt timp. În concluzie, recomand cu încredere serviciile webdesignerului Zmin pentru oricine are nevoie de un site profesional și atrăgător. Sunt foarte mulțumita de colaborarea noastră și cu siguranță voi apela din nou la serviciile sale în viitor. Il recomand cu drag tuturor celor care aveti nevoie de un site bine realizat. Multumesc Zmin pentru dedicare si profesionalism.
Teodora Bucur
Teodora Bucur
22 Noiembrie 2023
Multumesc pentru ajutorul oferit in lansarea site-ului www.kayaholistic.ro! Am avut o experienta minunata lucrand cu Inacode Web, realizand un site care sa indeplineasca toate nevoile business-ului nostru, intr-un timp foarte foarte scurt!
Gabriela Sandu
Gabriela Sandu
15 Noiembrie 2023
I had my webside done by Inacode and I can say their work is amazing! I’m very pleased with the results, my website never had any issues and works perfectly fine. Thank you!
Paul Nastase
Paul Nastase
18 Septembrie 2023
Mulțumim! Servicii de calitate superioară! Site-ul arată bine și este stabil. Recomand!
Scroll to Top